top of page

Zaterdag 23 november:

Williamstown Inc.

21.30 uur

IMG_9005.JPG

Williamstown Inc.: Blues/rock uit het hoge noorden!

Liefhebbers van blues/rock – en het is bekend dat die ruimschoots te vinden zijn in de omgeving van Roderwolde – kunnen zaterdagavond 23 november hun hart ophalen in Café Het Rode Hert aan de Hoofdstraat 32.

Williamstown Inc. zal de zaal nummers laten horen van bijvoorbeeld Joe Bonamassa, Walter Trout, Stevie Ray Vaughan en ZZ Top. Vanwege het rauwe, doorleefde stemgeluid van frontman Henk Folkerts hebben de nummers toch een ‘eigen’ klinkende sound. Ook minder bekend blues/rockwerk staat op het repertoire. De vijf bandleden komen uit de drie noordelijke provincies en zijn stuk voor stuk doorgewinterde muzikanten met een lading aan podiumervaring.

De basis wordt gelegd door drummer en oprichter van de band Johan Boxem, samen met bassist van het eerste uur Harrie Hut. Voeg daarbij het virtuoze gitaarwerk van Kees Mulder en de prachtige volle klanken van toetsenist Frank Huiting en het plaatje is compleet!

Onlangs waren de bandleden van Williamstown in Roderwolde voor geluidsopnames in de prachtige, pas voltooide, studio van Hans Wijnbergen, achter in het pand van Het Rode Hert. Dat was een waar genoegen voor de mannen. Ze hopen op 23 november op een mooie opkomst, want ze treden graag op voor de liefhebbers van het genre. En of dat nu is in grote zalen of kleine kroegjes, één ding staat voorop: als het publiek een goede avond heeft dan is de missie geslaagd!

Williamstown Inc. bestaat uit: Johan Boxem (drums), Harrie Hut (bas), Henk Folkerts, Kees Mulder (sologitaar), (zang/mondharp) en Frank Huiting (toetsen).

Aanvang 21.30 uur

bottom of page