top of page

Zondag 22 november:

Tollak & Wild Blu

aanvang half 4

tollak_wildblu.jpg
Foto: Anita Meis

Op zondag 22 november zullen Tollak & Wild Blu in het Rode Hert te Roderwolde een unieke combinatie van Soul, Blues, Funk en Jazz ten gehore brengen. De band zal zowel bekende nummers als eigen-geschreven composities spelen.

Tollak Ollestad is een Amerikaanse harmonicaspeler, zanger, toetsenist en songwriter die sinds enkele jaren in Nederland woont. Zijn harmonicaspel wordt vaak vergeleken met dat van Stevie Wonder en Toots Thielemans. Tollak heeft door de jaren heen met een breed scala aan artiesten gespeeld waaronder Don Henley, Michael McDonald, Kenny Loggins, Jewel, Chet Atkins en Seal. Daarnaast leverde hij bijdragen aan albums van Al Jarreau, Earth Wind and Fire, Natalie Cole, Gino Vanelli, Christopher Cross en Billy Idol. Ook bracht Tollak vier eigen albums uit, waarvan de laatste in 2017 onder de naam Reckless Jones.

Wild Blu is de begeleidingsband van Tollak en bestaat uit Pandu Windartono op drums (MAARIS, Reckless Jones), Dennis Hemstra op basgitaar en backing vocals (The Tightropes, John-F. Klaver) en Tom Veltien op gitaar en backing vocals (Tom Veltien Band en winnaar Young TexelBlues Challenge Award).

Aanvang half 4 (deur open vanaf 3 uur).

    

De entree is 10 euro

Reserveren kan via rodehert@gmail.com  als je zeker wilt zijn van een plek.

Aan de deur reserveren kan ook maar er is een maximum aantal personen per concert - vol is vol!

We houden ons aan de richtlijnen van de Rijksoverheid.

Vermeld in de mail:

- je naam en 06 nummer

- de naam van de artiest 

- het aantal te reserveren plaatsen

bottom of page