Zangavond Esther van Dijk

zaterdag 8 februari

Esther van Dijk is professioneel mezzo-sopraan en vocal coach. Ze studeerde aan het conservatorium in Den Haag. Haar repertoire bestaat uit opera, oratorium en lied. Ze produceerde haar eigen theatershow “Van liefdespijl tot bezemsteel” waarmee ze op alle mogelijke locaties een avondvullend programma biedt. Nascholing volgt Esther bij Felicity Palmer in London UK en Frau Inge Ubel Fischer, docent aan de Universität der Kunsten in Berlijn.

Esther is tevens Vocal Coach, geeft zanglessen en workshops aan jong en oud en ontdekt talent! Een aantal van haar leerlingen studeert aan het conservatorium.

 

Daarnaast is Esther artistiek leider van een aantal koren, waaronder Opera-ensemble Frizzare, dat bestaat uit zeer enthousiaste leden. Het werd opgericht in 2009 door Esther van Dijk met als doel opera dichter bij de mensen te brengen. “Wanneer mensen weten waar een opera over gaat, voelen ze ook de muziek beter aan.

De leerlingen en zangkoren van Esther van Dijk laten jullie op 8 februari in Het Rode Hert een kijkje nemen in hun keuken.

Zingen is één ding maar zingen voor andere mensen en op een podium staan vereist hele anderen “kwaliteiten”

.

Kom gezellig luisteren en kijken maar vooral ook aanmoedigen!

Aanvang 20 uur.

Het Rode Hert

Hoofdstraat 32

9315PB Roderwolde

Aangesloten bij Horeca Nederland

Bijgewerkt op 10 september 2020

  • Facebook Social Icon