top of page

Zondag 1 oktober - 15 uur
Erik Verwey Trio + Hermine Deurloo

MD-03062022-0006473.jpg

Het Erik Verwey trio met Hermine Deurloo.

Laat je betoveren door de mondharmonica van de fantastische Hermine Deurloo! 

Gefascineerd door de klank van de chromatische mondharmonica verruilde Hermine Deurloo (Amsterdam) haar altsaxofoon voor dit kleine instrumentje. En met succes: inmiddels trad ze op met artiesten uiteenlopend van Corrie van Binsbergen, Alain Clark en Mike Boddé tot het Metropole Orkest, het Schönberg Ensemble en het Brussels Jazz Orkest. Hermine opereert in de jazz, maar laat zich niet begrenzen door een bepaalde stijl.

Hermine heeft vijf albums op haar naam staan, de laatste is een samenwerking met drummer Steve Gadd en bassist Tony Scherr.

Erik Verwey Trio is een dynamisch jazzpianotrio uit Amsterdam, bestaande uit Erik Verwey - piano/composities, Daniel van Dalen - drums en Hendrik Müller - contrabas. Vorig jaar is hun debuutalbum People Flow uitgekomen en ontvangen met lovende internationale recensies.

Na zijn afstuderen aan de conservatoria van Utrecht en Den Haag werkte pianist Erik Verwey vele jaren als (film)componist en begeleider van diverse succesvolle theater- en cabaretprogramma's in Nederland. Deze theatertournees hebben hem de nodige componeerervaring opgeleverd.

Drummer Daniel van Dalen, bekend van o.a. Fuse is al meer dan 12 jaar onmisbaar voor dit trio. De laatste jaren heeft contrabassist Hendrik Mūller (bekend van o.a. Daahoud Salim Quartet), zich moeiteloos ingevoegd, waardoor het trio is ontstaan.

In 2019 speelde het trio op het jazzfestival Bali en na het uitbrengen van het succesvolle People Flow is Erik in '21 en ‘22 afgelopen jaar op tournée geweest met zijn trio (o.a. Amersfoort Jazzfestival). Tevens is het trio afgelopen jaar genomineerd voor de halve finales van de Karel van Eerd Award.

https://www.erikverwey.com/

https://www.dominiquecitroen.com/nl/artiesten/hermine-deurloo/

Aanvang 15 uur - entree €15

reserveren via rodehert@gmail.com

bottom of page