top of page

Bert Heerink en Martijn van der Zande
zondag 3
 december aanvang 15 uur

Bert Heerink en Martijn.jpg

Classic Country

Op geheel eigen wijze brengen Bert Heerink en Martijn van der Zande bijzondere, herkenbare en soms ook bijna vergeten parels uit de internationale country/folk muziek.

Met heel veel plezier hebben Bert Heerink en André Becker in het afgelopen jaar in het kader van een serie “huiskamerconcerten” het akoestische programma Heroes of Rock opgezet. En wat werd het een succes! Zoals ook het optreden bij ons op 9 oktober 2022. 
Bert zegt hierover: "In een intieme omgeving, van huiskamer tot yogastudio en van muziekcafé tot theatertuin, genoten publiek en artiest van vrijheid, hartelijkheid en kwaliteit. Onvergetelijke momenten en zéker ook voor herhaling vatbaar!"
Geïnspireerd door dit succes en de vele reacties, heeft Bert Heerink een tweede concept kunnen opzetten onder de noemer “Classic Country”.
Voor dit programma samen met vriend en gitarist Martijn van der Zande zijn er een prachtig aantal countrynummers bewerkt en wel zó dat er opnieuw een akoestisch te brengen repertoire is ontstaan. Van klassiekers als “Country Roads” van John Denver, “Walk the line” van Johnny Cash en “Green, green Grass of home” van Tom Jones tot verrassende uitvoeringen van artiesten als Glen Campbell en Linda Ronstadt. 

https://www.martijnvanderzande.com/

https://bertheerink.nl/

Entree €10

Wil je zeker zijn van toegang - reserveer dan via rodehert@gmail.com

bottom of page